”Gefeliciteerd met jullie keuze om samen met God en elkaar verder te gaan! Een trouwerij is uitdagend, leuk en een dag waar jullie optimaal van mogen genieten. De voorbereidingen van deze speciale dag kan ook stressvol zijn. Jullie moeten al aan zoveel denken, maar de muziek kunnen jullie volledig aan mij toevertrouwen. Ik ben er om jullie wensen te behartigen en jullie dienst op muzikaal gebied heel speciaal en uniek te maken. Ik zal me volledig inzetten zodat jullie trouwdag een grote indruk van de liefde van God zal achterlaten bij jullie en jullie gasten. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten en boven verwachting te laten genieten!”

 

 

Ik ben beschikbaar om te zingen op jullie trouwdienst, bij het burgerlijk huwelijk, bij de trouwreceptie, bij het feest of bij een combinatie van die mogelijkheden. Elk onderdeel heeft zo z’n eigen charme en ieder facet heb ik al talloze keren mogen meemaken in alle hoeken van ons landje. Inmiddels ben ik wel op het punt gekomen dat ik iets selectiever ben geworden als het gaat om reistijd en ik een voorkeur heb om binnen een straal van 50km rondom Hengelo aan de slag te zijn, uitzonderingen daargelaten.

Om een indruk te geven van de genres en nummers die ik zoal zing, hieronder een paar lijstjes:

Meestal doe ik trouwdiensten en burgerlijk huwelijk alleen, waarbij ik mezelf op de piano begeleid. Maar steeds regelmatiger komt er één extra muzikant mee, dat is voor het opbouwen en weer afbreken van de geluidsinstallatie wel zo prettig én het is een stuk gezelliger op de heen- en terugreis. Bij recepties of feesten neem ik regelmatig een hele band mee, zie hieronder een fotootje van deze geweldige helden: