About

https://vimeo.com/79784846

Met grote passie zing en speel ik piano op een bruiloft. Ik heb het voorrecht om al meer dan 100 trouwceremonies / recepties verzorgd te mogen hebben.  En elke keer blijft het bijzonder en enorm genieten

Naast mijn passie voor bruiloften heb ik passie voor God. Als zangeres heb ik in vele kerken en christelijke evenementen mogen zingen als New Wine, Opwekking en met de band INSALVATION. Ik heb 6 jaar mogen dienen als aanbiddingsleider bij de inspirerende conferenties van Herman Boon.

Mijn liefde voor God is het belangrijkste in mijn leven en daarom ook in de muziek die ik maak. Hierdoor ben je als bruidspaar verzekerd dat je christelijk verantwoorde muziek hebt op jullie trouwdag.

Een kracht van mij is dat ik flexibel ben en goed oplet wat er gebeurt.  Hierdoor kan ik snel anticiperen, waardoor een ongemakkelijk moment snel veranderd kan worden. Ik ben spontaan, wat perfectionistisch maar zeker ook stressbestendig wat op een bruiloft vaak als fijn wordt ervaren. Elke bruiloft is net zo uniek als het bruidspaar en verdient het om een speciale indruk achter te laten.

Naast het begeleiden van mijzelf op de piano kun je mij ook met een gitarist/ zanger boeken of met gehele band. 

Ik zie er nu naar uit om jullie te leren kennen en te horen over jullie trouwdag, graag denk ik hierin mee. 

 

Foto door Simone Nijssen Bruiloftsfotograafzwolle.nl

 

 

Favoriete artiesten van Susan:

2 3 4 5

 

Zullen we (geheel vrijblijvend) kennis maken?

Email: info@susanvandenberg.nl Telnr: 06-36341687 Kvk: 57153051