Zangles

 

 

Ben jij die persoon die ontzettend geniet van zingen maar wel hulp kan gebruiken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Artez Conservatorium Popacademie te Enschede en ben ik begonnen met het geven van zangles. Graag help ik jou je stem te ontwikkelen en alles eruit te halen wat er in JOU zit !  Samen werken we aan je stem zodat je die op een gezonde en efficiënte manier leert te gebruiken.

Plan nu jouw eenmalige vrijblijvende PROEFLES

Pianoles

Jezelf razendsnel leren begeleiden. Dus piano en zangles ineen. Hierbij behoort ook de nodige theorie ( geen boeken nodig ).
( Tarieven voor zangles of extra aanvullingen verschillen niet !)

 

Lijkt het jou leuk om jezelf razendsnel te leren begeleiden op de piano? Als jij tot 8 kan tellen komt het helemaal goed.
Als pianodocent neem ik als uitgangspunt de akkoordenleer ( geen notenschrift ). Dit is vooral zeer effectief voor het jezelf leren begeleiden tijdens het zingen.

Piano/zangles combi les kan natuurlijk ook ( tarieven verschillen niet)

Kerken

Band-, Zang- of Worshipleader coaching

  • Graag kom ik de muzikanten en zangers van de lokale kerk coachen.
    Zangers beter samen te leren zingen door o.a. blending, harmonie (meerstemmigheid), techniek, zuiverheid, timing, microfoontechniek, uitstraling , wat wel en wat juist niet doen.
  • Zangleiders helpen hoe een band te leiden. Hoe vocaal de band te leiden. Opbouw setlist, overgangen.
  • Band leren effectief samen spelen. Wat is je rol als muzikant, op het podium, wat dient het nummer, wat dient de gemeente, opbouw binnen een nummer.
  • Onderwijs over lofprijs & aanbidding.

Met een achtergrond in coaching, heeft Susan gedurende 5 jaar drie koren mogen dirigeren, wat haar waardevolle ervaring heeft opgeleverd met het leiden van zanggroepen. Ook zingt en leidt ze vaak worshipbands. In haar eigen gemeente mag ze al meer dan 15 jaar dienen in het worshipteam.