Wedding

Aanstaand Bruidspaar

Gefeliciteerd met jullie verloving, met jullie keuze om samen met elkaar en God te leven! Een trouwerij is uitdagend, bijzonder en een dag waar jullie optimaal van willen genieten. De voorbereidingen van jullie speciale dag kunnen stressvol zijn. Jullie moeten al aan zoveel denken, maar de muziek kunnen jullie volledig aan mij toevertrouwen. Ik ben er om jullie wensen te behartigen en jullie bruiloft op muzikaal gebied heel speciaal en uniek te maken. Ik zal me volledig inzetten zodat jullie trouwdag een grote indruk van de liefde van God zal achterlaten bij jullie en jullie gasten. Ik zie ernaar uit om jullie te ontmoeten en boven verwachting te laten genieten met mijn stem en spel!”

Ik ben beschikbaar om te zingen en spelen op jullie trouwdienst, het burgerlijk huwelijk ( ceremonie) receptie of feest. Ik mag al jaren zingen op bruiloften en heb al meer dan 150 bruiloften mogen verzorgen. Ik ben perfectionistisch, heb veel ervaring, flexibel en professioneel. Ik denk en help dan ook graag met jullie mee mocht dat gewenst zijn, bijvoorbeeld met de inhoud van de liturgie. Geen vraag is te gek. Op de trouwdag zelf werk ik goed samen met o.a. ceremoniemeesters en denk ik mee met de details bijv. netjes wegwerken van de kabels, genoeg ruimte voor de fotograaf rondom jullie, muziek afspelen tijdens binnenkomst van de gasten etc. Ik neem een volledige verzorgd en hoge kwaliteit geluidsinstallatie mee. Alle muzikanten met wie ik samenwerk zijn beroepsmuzikanten en christen. 

Meestal doe ik de trouwdienst of burgerlijk huwelijk alleen waarbij ik mezelf op de piano begeleid of als duo met een gitarist/zanger. In de duo-combinatie bieden we ook meer sounds aan( denk aan een beat die mee kan doen). Ook zijn er meer mogelijkheden zoals mij boeken met een violist of saxofonist of gehele band. Hieronder een foto van de bandformatie met muzikanten van o.a. Insalvation, ELINE, Reyer. 

Waarom Susan?

250+ bruiloften (8+ jaar ervaring)

Passie voor perfectie

Van A tot Z ontzorgd!

Alle muziek is christelijk verantwoord

Samenwerking met professionele muzikanten